Αγαπητέ Πελάτη,

είναι κοινό μας συμφέρον να διατηρήσουμε την επικοινωνία μας!

Λόγω των επερχόμενων αλλαγών στον νόμο περί απορρήτου δεδομένων που τίθεται σε ισχύ 25 Μαΐου 2018, αιτούμεθα να επιβεβαιώσετε τη συγκατάθεσή σας για την λήψη emails από την Oikopen, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ στο τέλος του κειμένου.

Περιεχόμενο των απεσταλμένων σε εσάς, e-mail μας:

• Ενημερώσεις σχετικές με τα προϊόντα μας και την προβολή τους
• Κατάλογοι, τιμοκατάλογοι, φυλλάδια και Εγχειρίδια Οδηγιών
• Ενημέρωση για τις δημοσιεύσεις μας (τύπος/social media) και Άρθρα
• Διαγωνισμούς, Προσφορές και Διαφημίσεις
• Ενημέρωση για το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και τον παραγγελιών σας
• Οτιδήποτε θεωρούμε ότι σας αφορά σχετικά με το αντικείμενο των εργασιών μας και θα σας βοηθήσει, άμεσα ή έμμεσα, στην αναβάθμιση της προβολής και την αύξηση πωλήσεων των προϊόντων μας μέσω της δικής σας εταιρείας (αποθήκη ή κατάστημα λιανικής).

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Δηλώνω, ότι επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προϊόντα και υπηρεσίες, νέα, ανακοινώσεις και προσκλήσεις σε εκδηλώσεις και δράσεις από την Oikopen.

Έχω διαβάσει τη Δήλωση Περί Απορρήτου της Oikopen, η οποία εξηγεί πως χρησιμοποιούνται τα προσωπικά μου δεδομένα και συμφωνώ ότι η Oikopen χρησιμοποιεί τα προσωπικά μου δεδομένα σύμφωνα με αυτή τη δήλωση. Γνωρίζω ότι μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στην επιλογή διαγραφής/unsubscribe σε οποιοδήποτε e-mail έχω λάβει από την Oikopen/egifts.

Λάβετε υπόψη ότι δεν πωλούμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν σας ενημερώσουμε συγκεκριμένα για τέτοιες ενέργειες.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ